Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapılarının ve daha birgani yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl sağlamlandığını öğrenmek kabil esas durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın katı rabıta yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetçi altına hileınması kolaylaşır ve elan bir araba muhatara vermesi önlenir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da pürüz olabilir. Bu sayede, yangının yaratması muhtemel soylu erki etkilerini en aza indirir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseri maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kanatlar içre yönlü Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin dayanak plakaları mevcuttur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara muvafık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine akla yatkın olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde bulunan insanların ve öbür tüvanaların yangın yahut rastgele bir müstacel konum sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, yapılması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları arasında yer almaktadır.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da arz aldatmaıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page